Ring +45 6087 3008
Eksklusiv brugsret - Uendelige muligheder
Ring +45 6087 3008
Eksklusiv brugsret - Uendelige muligheder
  • 0
  • 0

Om

Camilla Simonsen

For mange år siden købte jeg csfoto.dk. Her fik jeg oprettet et lille galleri med mine billeder. Jeg har interesset mig for fotografering, siden jeg var barn, hvor jeg fik et meget gammelt kamera. Jeg var meget fascineret af muligheden for at fange og fastholde øjeblikke i livet.

Fotografi har altid spillet en væsentlig rolle i mit liv. Min mor har været en flittig amatørfotograf det meste af sit liv og har givet den lidenskab videre til mig.

Med alderen har jeg indset, at jeg ikke længere kan sætte min lid til min hukommelse. Hvad jeg troede, jeg aldrig ville glemme, jeg har glemt. Jeg er virkelig glad for, at jeg har mine billeder til at hjælpe mig med at bevare mine erindringer.

Den evige søgen efter det perfekte motiv bor sandsynligvis i enhver fotograf – og dermed også i mig. Glæden ved at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og få motivet med hjem er svær at beskrive.

Efter mange overvejelser og ændringer undervejs er jeg nu endt med at skifte domænenavn til camilla-simonsen.com. Det giver mere mening.