Ring +45 60 87 30 08
Eksklusiv brugsret - Uendelige muligheder
Ring +45 60 87 30 08
Eksklusiv brugsret - Uendelige muligheder
  • 0
  • 0

Om

blank

Øjeblikke i livet

For mange år siden købte jeg csfoto.dk. Her fik jeg oprettet et lille galleri med mine billeder. Jeg har interesset mig for fotografering, siden jeg var barn, hvor jeg fik et meget gammelt kamera. Jeg var meget fascineret af muligheden for at fange og fastholde øjeblikke i livet.

Fotografi har altid spillet en væsentlig rolle i mit liv. Min mor har været en flittig amatørfotograf det meste af sit liv og har givet den lidenskab videre til mig.

Med alderen har jeg indset, at jeg ikke længere kan sætte min lid til min hukommelse. Hvad jeg troede, jeg aldrig ville glemme, jeg har glemt. Jeg er virkelig glad for, at jeg har mine billeder til at hjælpe mig med at bevare mine erindringer.

Det perfekte motiv

Den evige søgen efter det perfekte motiv bor sandsynligvis i enhver fotograf – og dermed også i mig. Glæden ved at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og få motivet med hjem er svær at beskrive.

Efter mange overvejelser og ændringer undervejs har jeg skiftet domænenavn til camilla-simonsen.com. Det giver mere mening. Det er kun her, at du kan købe mine unikabilleder.

Stockfotos

Har du brug for helt almindelige stockfotos, så kan jeg også levere det. Du kan finde mine billeder på Shutterstock, Wirestock, Colourbox, Adobe Stock og Picfair. Derudover kan du finde produkter med mit design på Zazzle. Jeg er også på 500px og Flickr. På Unsplash har jeg nogle få billeder til gratis download.